Elkészítés: A lisztet és a főtt krumplit összekeverem. Kevés liszttel (3 kanál) eldolgozom a margarint. Az élesztőt megkelesztem a cukros tejjel. Ha megkelt, hozzáadom a sót, és összegyúrom a lisztes krumplival. Kinyújtom kb. 0,5 cm vastagra. Lekenem a margarinnal, majd összehajtom. Ezt a hajtogatást háromszor megismétlem, közben 10-10 percet pihentetem. Végül kinyújtom, becsíkozom, szaggatom. A tetejüket megkenem a tojásfehérjével és megszórom sajttal. Közepesen meleg sütőben aranybarnára sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.