Elkészítés: A rétestésztát az ismert módon elkészítjük a hozzávalókból. Óvatosan kinyújtjuk, hogy ne legyenek rajta lyukak. Az áttört krumplihoz hozzákeverjük a tojássárgájával elkevert cukrot, és kevés sót teszünk hozzá. A kinyújtott tésztát langyos zsírral vagy olajjal meglocsoljuk, és egyenletesen ráterítjük az ízesített krumplit, majd a tejfölt is rálocsoljuk. Abrosz segítségével a tésztát feltekerjük, előmelegített sütőben aranyszínűre sütjük. Tálaláskor megszórjuk vaníliás porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.