Előkészítés: A kukoricát megfőzzük, leöblítjük, a szemeket levágjuk a csőről. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A sajtokat kis kockákra vágjuk. A diót késsel durvára aprítjuk. A petrezselymet megmossuk, és apróra vágjuk.
Elkészítés: Az ecetet és az olajat összekeverjük, sóval, borssal, chilivel ízesítjük. Beletesszük a kukoricát, a sajtot, a hagymát, a diót, jól összekeverjük, és kb. 2 óra hosszára hűtőszekrénybe tesszük. Petrezselyemmel megszórva, friss kenyérrel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.