Elkészítés: A csirkemájakat megmossuk és kettévágjuk. A paradicsom héját lehúzzuk, feldaraboljuk, a paprikákat kicsumázzuk és felkarikázzuk. A megtisztított vöröshagymát finomra vágjuk.
Egy lábasba kevés olajat öntünk, kissé felmelegítjük, és világosra megpirítjuk benne a vöröshagymát, megszórjuk pirospaprikával. Beletesszük a paprikát és a paradicsomot, amikor levet enged, rárakjuk a májat. Kevés vizet öntünk rá, hogy szaftos legyen, borssal, majoránnával, tört fokhagymával ízesítjük, és puhára pároljuk.
Sóval akkor ízesítjük, amikor már puha a máj. Rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.