Elkészítés: Mindhárom variáció tulajdonképpen ugyanaz, csak a fűszerekben és a sütés módjában van minimális eltérés. Az eltérés kicsinysége ellenére mégis teljesen más ízt kapunk. Az alap, hogy pucolt burgonyát ledarálunk húsdarálón, és lisztet keverünk hozzá, sózás után.
Lepcsánka: Kell só, bors, minimális tört fokhagyma. Kevés zsiradékon sütjük palacsintasütőben. A kisütött palacsintákat fogyaszthatjuk csak úgy magában, de köretnek is adhatjuk.
Macok: Ugyanígy készü, csak fokhagyma nélkül, és zsírozott tepsiben terítjük el és sütjük pirosra.
Tócsni: A lepcsánkával megegyező a tésztája, de bő zsiradékban sütjük, nagyméretű kanállal szaggatva. Szaggatáskor a zsiradékban szétnyomjuk a kanállal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.