Elkészítés: A libamájat megtisztítjuk, és egy tálba helyezzük. Annyi tejjel felöntjük, hogy ellepje. Egy éjszakán át pihentetjük a hűtőben.
Másnap kivesszük a hűtőből, leitatjuk róla a tejet, és felszeleteljük (1-1,5 cm-es szeletekre). Forró teflonos serpenyőbe tesszük a szeleteket, és pár perc alatt kisütjük a májat. Nem szabad túlsütni, ha biztosra akarunk menni, egy fogpiszkálót szúrjunk bele, és ha még jön ki vér, akkor még sütni kell. Amikor elkészült, levesszük a tűzről, és sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
Az édesköményt előkészítjük, négybe vágjuk, és forró vízben 2-3 percig blansírozzuk (esetleg fogpiszkálóval átszúrhatjuk, hogy ne essen szét főzés közben). Ezután kivesszük a vízből. Egy serpenyőben vajat hevítünk, beletesszük a fahéjat és a csillagánizst, majd az édeskömény szeleteket is, és együtt sütjük további 3 percet. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
A burgonyát sós vízben megfőzzük, majd szeletekre vágjuk.
Tálaláskor a buronyaszeletet megsózzuk, ráhelyezzük az édesköményt, majd csillagánizssal díszítjük. A sült libamájszeletet a köret mellé helyezzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.