Elkészítés: A tojást felteszem főni. A paradicsomokat megskalpolom, a belsejüket kivájom. Egy tálkában a paradicsom belsejét összevágom, beleteszem a libamájpástétomot, a főtt tojást, vágok bele petrezselymet, fűszerezem, jól összekeverem.
Egy tányérra teszem a salátát, fűszerezem, facsarok rá citromot, locsolok rá olívaolajat. Ráhelyezem a megtöltött paradicsomokat, visszarakom a sapkájukat, rászórom az olívabogyókat, díszítem egy szelet citrommal és petrezselyemzölddel.
Jól lehűtve tálalom fokhagymás, olívaolajos pirítóssal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.