Elkészítés: Az élesztőt 2 kiskanál cukorral langyos tejben felfuttatjuk, majd a tészta hozzávalóit összegyúrjuk. A tésztát 3 részre osztjuk, és és 15x28cm nagyságúra nyújtjuk. A kinyújtott tészta 2 szélére sorba rakjuk a meggyet, azután mindkét oldalt feltekerjük úgy, hogy középen 2-3 cm üresen maradjon.
A darált dióból, a cukorból, a vaniliás cukorból és a felvert tojásfehérjékből készült masszát az üresen maradt részre betöltjük. A feltekert tésztát cukros tejföllel megkenjük, és 180 fokon megsütjük. Ügyeljünk arra, hogy ne szárítsuk ki. Ha kihűlt, 1,5 cm szeletekre vágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.