Elkészítés: A kiméréshez használd a kenyérsütő mellé adott mérőedényéket. Öntsd bele a sütőbe a következőket, a megadott sorrendben: vizet, olajat, liszteket, sót, cukrot, majd a lisztbe kis mélyedést kialakítva tegyük hozzá az élesztőt úgy, hogy az ne érintkezzen a vízzel. Végül szórjuk bele tetszés szerint a magok felét.
Válasszuk ki a 3 órás alapprogramot. (Legtöbbször ez az 1. program.) Géptől függően 20-30 perc múlva, mikor a sütő másodszor kezdi az összekeverést (ezt sípolással jelzi), rakjuk hozzá a maradék lenmagot és napraforgómagot, ugyanis ekkor már nem morzsolódnak ossze a magok. 3 óra múlva kész a isteni friss kenyér. Jó étvágyat!!!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.