Elkészítés: A hagymát finomra, a laskagombát nagyobb, a répát és gyökeret közepes kockára vágjuk.
Az olajon a hagymát üvegesre dinszteljük, azután a gombát és a kétféles répát hozzáadva tovább piritjuk. Megsózzuk, megborsozzuk, a fölaprított petrezselyemmel fűszerezzük, majd először liszttel, azután pirospaprikával megszórjuk. Jól elkeverjük. Bő 1,2 liter vízzel felöntjük, és addig főzzük, amíg az összes zöldség meg nem puhul.
A levesbetéthez a tojást kissé felferjük, és annyi lisztet keverünk hozzá, hogy galuska sűrűségű massza legyen belőle. Kávéskanállal apró galuskákat szaggatunk a levesbe, pár percig főzzük, és már tálalhatjuk is. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.