Elkészítés: Az apróra vágott hagymát megdinszteljük, majd sózzuk, borsozzuk, paprikázzuk, majd rátesszük a kockára vágott húst, picit megkapatjuk, majd felöntjük vízzel, és készre főzzük a pörköltet kb. 2 óra alatt.
A krumplit héjában megfőzzük, majd megpucoljuk. Egy magasfalú tepsit kiolajozunk, és belekarikázzuk a krumpli felét. Sózzuk, majd ráöntjük a pörköltet, elsimítjuk, majd rászórjuk a rizst és a kolbászkarikákat, végül a lecsót. A tetejét krumplikarikával borítjuk be, majd tejfölözzük. Ha nem elég leveses, akkor vízzel öntsük fel, mert a rizs a dupla mennyiséget felszívja.
Előmelegített sütőben megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.