Elkészítés: A májat megtisztítjuk /hártyákat, ereket kivágjuk/, majd felcsíkozzuk. A hagymát, paprikát, paradicsomot félkarikákra szeleteljük.
A zsiradékon megdinszteljük a hagymát. Rátesszük a felaprított paprikát és paradicsomot, és 8-10 percig pároljuk. Hozzáadjuk a májat, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a majoránnával. Erős lángon pirítsjk /kb. 8-10 perc/. Ne főzzük! Folyadékot ne tegyünk rá! Megszórjuk a pirospaprikával, összerázzuk vele. 2-3 perc után levesszük a tűzről.
Főtt burgonyával vagy rizzsel tálaljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.