Elkészítés: A krumplit - mintha pürének készítenénk - sós vízben megfőzzük, leszűrjük, megtörjük. Beleütjük az egész tojásokat (1 kg krumplihoz kb. 2 tojás - a nagyságától függően),és annyi lisztet keverünk bele, amennyit felvesz, hogy jól gyúrható tésztát kapjunk. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majorannázuk, és forrásban lévő vízben diónyi nagyságú gombócoknak kifőzzük. A kifőtt gombócokat lecsöpögtettjük, kivajazott tűzálló tálba tesszük. Minden réteg tetejére reszelt sajtot szórunk (lehet füstölt sajt is ízlés szerint). Felöntjük annyi tejszínnel, hogy ellepje, és 15-20 perc alatt készre sütjük. Akkor jó, amikor a tetején a sajt már szép pirosra sült, de még fortyog benne a tejszín.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.