Elkészítés: A csirkecombokat és szárnyakat sózom, borsozom. Egy tálkába szórok kb. 4 evőkanálnyi majoránnát és ugyanennyi lisztet, összekeverem. Ebbe forgatom a húsdarabokat, és forró zsírban vagy olajban mindkét oldalát átsütöm, majd lefedve és időnként forgatva párolom 10 percig, végül ropogósra sütöm. Nagyon finom, belül omlós, kívül ízletes, fűszeres, ropogós réteg fedi.
Lehet hozzá köretnek adni rizst párolt zöldségekkel vagy krumplipürét, de sült krumplival is nagyon finom, sőt csak puha kenyérrel és savanyúsággal is isteni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.