Elkészítés: A csirkecombokat só, bors és őrölt majoránna keverékével bedörzsöltem.
A zsemléket vízben áztattam (lehet tej is), kinyomkodtam, összekevertem a tojással és a töltelék további hozzávalóival.
A bőrt meglazítottam a combokon, és egy kiskanállal a tölteléket a bőr alá nyomkodtam, majd fehér cérnát fűzve tűvel összevarrtam.
Egy tepsiben kb. 3 kanál olajat eloszlattam, illetve 1-1,5 dl vizet is öntöttem bele. Belerakosgattam a combokat, majd fóliával lefedtem, ment 45 percre a 190 fokos sütőbe.
Amikor a hús megpuhult (villával ellenőrzöm), leveszem a fóliát és tepsi alján lévő zsiradékkal öntözve pirosra sütöm a combokat. Krumplipürével, salátával tálaltam.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.