Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyurjuk, fél centi vastagra kinyújtjuk, négyzet alakúra formákra kivágjuk, amelyekre az alábbi mákos (vagy diós, esetleg kókuszos) édességből kis halmokat rakunk: A darált mákot (vagy a darált diót vagy kókuszt) a cukorral és a kevés tejjel puhára átfőzzük, majd hozzákeverjük a mazsolát és a vaníliás cukrot. A töltött tésztákat felébe összehajtjuk, széleiben ujjunkkal lenyomkodjuk, és forró sütőben megsütjük. Még melegen, vaníliás porcukorral bőven meghintjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.