Elkészítés: Megfőzzük a két fajta pudingot külön-külön. A málnást 8 kanál cukorral és 1 liter tejjel. A tejszín ízűt 4 kanál cukorral és fél liter tejjel.
Egy tortaforma alját /az enyém 27cm-es/ kirakjuk babapiskótával, meglocsoljuk rumaromával, és ráöntjük a málnás puding felét. Erre újabb sor piskóta kerül, majd a málnás puding másik fele. Befedjük egy sor babapiskótával, és bevonjuk a tejszínes pudinggal.
Étcsokoládét reszelünk rá vagy megszórjuk tortadarával, és 1 napra a hűtőbe tesszük.
Másnap a tortaformát levesszük és felszeleteljük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.