Elkészítés: A 2 csomag pudingport az utasítás szerint az 1 liter tejjel elkészítjük, felfőzzük, félrehúzzuk a tűzről, hűlni hagyjuk. Az 5 tojás sárgáját elkeverjuk habosra a porcukorral és a vaníliás cukorral. Hozzárakjuk az olajat és a langyos vizet. Tovább keverjük. A liszttel elvegyítjük a sütőport, a masszához adjuk, kikeverjük így együtt. A fehérjéket habbá verjük, és a lisztes masszához rakjuk óvatosan, hogy össze ne törjön. Kiolajozott, liszttel meghintett tepsibe öntjük. A kész pudingot a nyers tésztára csorgatjuk. Előmelegített sütőben kb. 20 percet sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.