Elkészítés: A citrom héját lereszeljük és az egyik felének a levét kinyomjuk. Kibélelünk sütőpapírral egy nagy kerek tortaformát és a sütőt előmelegítjük. A szokásos módon készítünk egy piskótát, kihűtjük, majd hosszában kettévágjuk. A zselatint a csomagon olvasható utasítás szerint előkészítjük, hozzáöntünk 1 dl vizet, felforraljuk, kissé hűlni hagyjuk. A krémhez a joghurtot a citromlével, a maradék citromhéjjal és a cukorral simára keverjük. A zselatinhoz adunk belőle 2 evőkanállal, majd a joghurtmasszába dolgozzuk. Beleforgatjuk a fagyos málnát. Mielőtt a málnát beletennénk a krémbe, annyit félreteszünk a krémből, hogy kívülről is be tudjuk vonni vele a tortát. A kiviket meghámozzuk, vékony szeletekre vágjuk, majd a bevont tortát a kivikarikákkal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.