Előkészítés: A lisztet összekeverjük a tojással, egy csipet sóval, a tejjel, a cukorral, és kb. 15 percig pihentetjük. Az epret megmossuk, megtisztítjuk, kisebb darabokra vágjuk. A mandulaforgácsot zsiradék nélkül megpirítjuk.
Elkészítés: Kivajazunk egy serpenyőt, és egymás után vékony palacsintákat sütünk a masszából. A palacsinta egyik felére halmozzuk, az epret, megszórjuk mandulaforgáccsal és jégcukorral. Összehajtjuk, és azonnal tálaljuk. Tejszínhabot is kínálhatunk hozzá.
Munka: kb. 40 perc
Fogyasztható: kb. 40 perc múlva
1 adag (2 db): 542 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.