Elkészítés: Elektromos habverővel összekeverem a tészta hozzávalóit, morzsás állagú lesz. Ezt egy kivajazott, alufóliával bélelt 20×30 cm-es tepsibe nyomkodom, megszurkálom villával, és sütőben 20 percig sütöm.
Kiveszem a sütőből és megkenem a pálinkával összekevert lekvárral, megszórom a csokidarabkákkal, és ráöntöm a keményre vert mandulás habot /a hab nem lesz egészen kemény/. Megszórom a mandulapehellyel, és 20-25 percre visszakerül a sütőbe.
Addig sütjük, míg aranybarna nem lesz a teteje.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.