Elkészítés: A szobahőmérsékletű vajat habosra kikeverjük. Hozzáadjuk a porcukorral elkevert darált mandulát, és tovább habosítjuk. Ezután beleütjük a tojást, belekeverünk egy csipet sót, apránként a lisztet, és sima tésztává gyúrjuk. A tésztából kb. 2,5 cm átmérőjű rudat formálunk.
A sütőt 180 fokra (gázsütő 2. fokozat) előmelegítjük. A tepsit sütőpapírral kibéleljük. A tésztából kb. 1 cm-es korongokat vágunk, a sütőpapírra tesszük, mindegyik közepébe 1-1 felezett cseresznyét nyomunk.
Kb. 10-12 perc alatt szép világosra sütjük. Süteményes dobozban hosszan eltartható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.