Elkészítés: Először elkészítjük a citrusos marinádot – amiben majd *megfő* a halhúsunk. Ehhez frissen facsarunk lime és narancslevet, melyet szűrőn átszűrünk. Beleaprítjuk a chilipaprikát – ügyelve, hogy a magjait eltávolítsuk – hacsak nem vagyunk, nagyon bátrak - , illetve az aprított salottahagymát.
A friss tengeri halat kb. 2x2 cm-es kockákra vágjuk, és alaposan összeforgatjuk az előkészített citrusos marináddal – egy edényben lefóliázva a hűtőbe tesszük, hogy a citrusok elvégezzék dolgukat – azaz megfőzzék, megpuhítsák a halhúst.
Ezalatt felaprítjuk a többi hozzávalót: a friss fűszernövényeket és a pritaminpaprikát, a mangót pedig lehetőség szerint a hallal megegyező méretű kockákra vágjuk.
Kb. fél óra hűtés után összeállítjuk az ételünket (sokkal több időre nem szabad a halat a marinádban hagyni, mert ha sok ideig áll, rágós lesz a húsa) – mindent hozzávalót alaposan összeforgatunk egy nagy tálban, végül ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Hűsítő előételként fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.