Elkészítés: A tésztához a vajat a porcukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a tojások sárgáját, krémesre keverjük, majd a lisztet keverjük hozzá, sima masszává dolgozzuk. Nyomózsákba tesszük, és 3-4 cm-es patkókat vagy kifliket nyomunk belőle sütőpapírral fedett tepsire. 160 fokra melegített sütőben világosra sütjük.
A töltelékhez a marcipánt lereszeljük, majd a vajjal és a rumaromával krémesre keverjük. 2-2 patkót összeragasztunk a krémmel.
A betöltött sütemény végeit mikróban vagy vízgőz felett felolvasztott csokoládéba mártjuk. Rácsra tesszük száradásig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.