Elkészítés: A mazsolát beáztatom a brandybe. A tejet felforralom a vízzel együtt, beleteszem a rizst és a mazsolát, megsózom, megfőzöm.
A tojások sárgáját a cukorral, a vaníliás cukorral és a reszelt citromhéjjal kikeverem, a fehérjét habbá verem.
Amikor megfőtt a rizs, hozzáadom a vajat, a tojássárgáját, majd hozzákeverem a felvert tojásfehérjét.
Kivajazott tepsibe öntöm a masszát (aki akarja, szórhat rá zsemlemorzsát), és aranybarnára sütöm.
Tálaláskor teszek rá szilvalekvárt, barna és fehér cukor keveréket, s meglocsolom brandyvel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.