Elkészítés: Az olajat felforrósítom. Erős lángon kell csinálni, hogy a zöldségek piruljanak, ne pedig párolódjanak! Megpirítom benne a kockákra vágott csirkemellet. Mikor már majdnem jó, hozzáadom a nagy kockákra vágott lilahagymát, majd a többi zöldséget olyan sorrendben, hogy egyik se párolódjon meg teljesen. Tehát ami hajlamos levet ereszteni (gomba, cukkini), az a végén kerül bele. Rászórom a fűszereket, a fokhagymát megsózom, még egyszer átforgatom, és kész is. Rozsos zsemlével vagy magában is lehet enni. Mindennel együtt 15 perc alatt kész.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.