Elkészítés: Egy nagyobb fazékban forraljuk fel a vizet, majd ha kezd forrni, sózzuk. Öntsük bele a kukoricadarát, és folyamatos kevergetés mellett főzzük sűrűre közepesen alacsony lángon.
Közben forrósítsunk fel egy kiolajozott serpenyőt, és grillezzük meg a cukkini- és a padlizsánszeleteket is, sózzuk, borsozzuk közben.
Egy kapcsos tortaforma alját rakjuk ki a sült padlizsánnal, majd öntsük rá a polentát, simítsuk el, kenjük meg a paradicsomszósszal, a tetejét rakjuk ki a sült cukkinivel. Morzsoljuk rá a friss kecskesajtot, és szórjuk meg zsemlemorzsával.
Alufóliával lefedve kb. 25 perc alatt süssük készre 180 fokos sütőben. Az utolsó 8-10 percben alufólia nélkül süssük, hogy kissé megpiruljon.
A sütőből kivéve 5-10 percig hagyjuk pihenni, majd szeleteljük, frissen aprított bazsalikommal szórhatjuk meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.