Elkészítés: A gombát megfőzöm borecetes vízben. Amíg a gomba fő, 4 paradicsomnak levágom a kalapját és kikaparom a belsejét, hogy legyen hely a tölteléknek. A vágódeszkára fejjel lefelé teszem őket, hogy kicsepegjen a felesleges nedvesség a paradicsomokból.
Apróra feldarabolom a mozzarellát és a megmaradt paradicsomot, egy tálban összekeverem az olívaolajjal és a fűszerekkel. Mikor megfőtt a gomba, beleforgatom az előzőleg elkészített keveréket.
A paradicsomok már kellőképpen lecsöpögtek, kezdődhet a töltögetés: a tölteléket elosztom a paradicsomokba, 180 fokra előmelegített sütőbe teszem, és 40 perc alatt készre sütöm.
Köretként választhatunk zöldségeket, burgonyát vagy rizst is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.