Elkészítés: A csirkemellet befűszerezzük, és kisütjük serpenyőben (pici vizet öntve alá istenien omlós lesz és nem szárad ki).
Rántást készítek lisztből és olajból (én teljes kiörlésű lisztből csináltam). Miután rotyogni kezd a rántás, lehúzom a tűzhelyről, és a feldarabolt medvehagymaleveleket beleteszem, átforgatom pár percig, miután visszatettem a tűzhelyre. Felöntöm vízzel vagy tejjel, összeturmixolom. A liszttől be fog sűrűsödni, érzés szerint kell még pótolni a folyadékot.
A sült csirkemellel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.