Elkészítés: A lisztet a margarinnal eldörzsöljük. Hozzáadjuk a kevés tejfölben felfuttatott élesztőt, ízlés szerinti sót, 1 tojást, és a többi tejföllel jól kidolgozott tésztát készítünk. Letakarva fél óráig pihentetjük.
Ezalatt a megmosott, leszárított medvehagymát apróra vágjuk.
A tésztát kb. 2 cm vastagra nyújtjuk, rászórjuk az aprított medvehagymát. Négyrét összehajtjuk, letakarjuk, és letakarva fél órát ismét pihentetjük.
Majd újra kinyújtjuk kb. 2 cm vastagságúra, pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. Tepsibe rakjuk, megkenjük felvert tojással, és előmelegített sütőben világosra sütjük. Sülési idő kb. 30-35 perc.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.