Elkészítés: Habbá verjük a tojások fehérjét, és egyenként hozzáadjuk a sárgáját, cukrot, lisztet, olvasztott langyos margarint. Összekeverjük óvatosan, majd egy nagy tortaformába öntjük, és aranysárgára sütjük.
Hagyjuk kihűlni a formában. Simára keverjük az áttört gesztenyamasszát a puha vajjal és a meggy levével, vagy annyi tejjel, hogy kenhető legyen, belecsöpögtetve egy kis rumot vagy rumaromát is. A formában a tésztára simítjuk. Sűrűn belenyomkodjuk a jól lecsepegtetett, kimagozott meggyszemeket, és a gesztenyekrémet elsimítjuk a tetején. A tortabevonót a recept szerint felolvasztjuk a tetejére simítjuk, majd a hűtőbe tesszük fogyasztásig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.