Elkészítés: A puha margarint habosra keverem a kristálycukorral és a vaníliás cukorral. Hozzáadom a tojásokat, a 4 evőkanál tejet, majd a mákot. A sütőport belekeverem a lisztbe, és ezt is a keverékhez adom. A meggyet a legvégén keverem bele, néhány szemet félreteszek a díszítéshez. Előmelegített, középmeleg sütőben kb. 15-20 perc alatt megsütöm. Amíg a muffin a sütőben van, vaníliaöntetet készítek a pudingporból.
Tálaláskor a tányér közepére helyezem a muffint, a tetejét egy szem meggyel díszítem, és körbelocsolom a vaníliaöntettel. Akkor a legfinomabb, amikor a puding még meleg.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.