Elkészítés: A lisztet, a sütőport, a sót, a cukrot a zsíradékkal, a tojással és a tejföllel összegyúrjuk. Kettéosztjuk, a tészta egyik felét tepsiben egyenletesen
elnyomkodjuk.
Az almatöltelékhez az almát megpucoljuk, lereszeljük, ízlés szerint édesítjük, fűszerezzük, mazsolát is adunk hozzá, majd kinyomkodjuk, és a tésztára rakjuk.
A tészta másik felét kinyújtjuk, az almát letakarjuk, s tojássárgájával megkenjük, villával megszurkáljuk.
Forró sütőben világosbarnára sütjük. A kész süteményt vaníliás cukorral bőven behintjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.