Elkészítés: A csirkemelleket felszeletelem és besózom. Egy kis olívaolajhoz kis maroknyi felaprított metélőhagymát és őrölt kurkumát keverek, beleforgatom a húst, és állni hagyom legalább 15 percet.
Ezalatt a káposztát megmosom, és felvágom kb. fél centiméter vastagon, majd hosszában 3-4 részre vágom. Felteszem párolni, egy csészényi vizet teszek alá, megsózom. Amikor már összeesett, fél kupaknyi ecetet és kb. ugyanennyi citromlevet teszek bele. Kb. 15 perc alatt megpárolom teljesen.
A csirkemelleket kisütöm, majd a káposztával és sajtkrémes párolt brokkolival tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.