Elkészítés: Tésztához hagyományos módon piskótát sütünk, ha kihűlt, póló alakot formázunk belőle.
A krémhez a gesztenyét a rumaromával és a vaníliás cukorra simára keverjük, közben kemény habbá verjük a tejszínt, és több mint a felét a gesztenyéhez adagoljuk, majd összekeverjük őket. A piskótát ezzel a krémmel töltjük meg.
Díszíteni a tejszínnel tudjuk, tetszés szerint. A focilabdához és a betűkhöz a csokoládét vízgőz felett olvasztjuk, majd a kívánt formákat megrajzoljuk, ha megdermedt a csoki, ráhelyezhetjük a tortára.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.