Elkészítés: A meggyet leszűrjük, s a levét a cukor felével és a pudingporral felfőzzük, majd belekeverjük a meggyet, s hagyjuk kihűlni.
A tejszínt felverjük és elfelezzük. A mascarponét simára keverjük a mézzel, és a tejszínhab felét hozzáadjuk. A csokoládét felolvasztjuk, és összekeverjük a tejszínhab másik részével. A tejet megmelegítjük, és feloldjuk benne a maradék cukrot. A kalácsot felszeleteljük, és a cukros tejbe mártott ecsettel megkenjük.
Az így elkészített hozzávalókat egy mély tálba a következőképpen rétegezzük: kalács, meggyes puding, kalács, mézes krém, kalács, csokis tejszín. Hűtőbe tesszük, és pár óra múlva fogyasztható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.