Elkészítés: A liszthez hozzáöntjük a mézet, a fűszert, a porcukrot, a vajat, majd utoljára a tojásokat. Összegyúrjuk a tésztát, majd fóliába csomagolva 2 órára hűtőbe tesszük.
Ha letelt a 2 óra, kinyújtjuk a tésztát, és kiszaggatjuk a házikó darabjait.
Sütőpapírral bélelt tepsiben kisütjük az elemeket.
Míg a tészta kihűl, összeállítjuk a díszítéshez és a ragasztáshoz a porcukorral elkevert tojásfehérjét. Papírzsákba töltjük, és összeragasztjuk vele a ház darabjait. Mikor az oldalakat összeragasztottuk, pihenni hagyjuk, hogy rendesen megkössön, közben is ki lehet diszíteni. A tető az utolsó amit ráteszünk!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.