Elkészítés: A porcukrot a margarinnal, a tojással, a mézzel és a szódabikarbónával összekeverjük. Ezután a masszát kevés tejjel, 40 dkg liszttel összegyúrjuk jó alaposan, és 3 részre osztjuk, tepsi hátán egyenként kisütjük.
A krémhez a lisztből és a tejből krémet főzünk, majd hozzákeverjük a porcukrot, így is összeforraljuk. Ha kihűlt a krém, a margarinnal és a 2 csomag vaníliás cukorral összedolgozzuk. A krém egyik felét rákenjük az egyik mézes lapra, amit egy másikkal betakarunk. A krém másik felébe beletesszük a kakaót és a rumaomát, összekeverjük, és a középső lapra kenjük, majd a harmadikkal betakarjuk, pár órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek. Porcukorral megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.