Elkészítés: A hagymát megtisztítjuk, vékony karikákra vágjuk, és gyűrűire szedjük. A vajjal együtt nagy mikrós edénybe töltjük, és lefedve, 600 watton 6 percig pároljuk, közben egyszer-kétszer megkeverjük.
A levest és a bort ráöntjük, megsózzuk, megborsozzuk, és változatlan teljesítménnyel 5 percig főzzük.
Ezután 2 nagyobb, tűzálló levesescsészébe merjük, 1-1 szelet szendvicskenyeret ráfektetünk - akkor jó, ha a levest éppen befedi - majd a sajtot is rátesszük. 600 watton 1-2 percig sütjük, míg a sajt szépen ráolvad. Azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.