Előkészítés: A mogyorót durvára vagdaljuk. A mazsolát megmossuk, lecsepegtetjük.
Elkészítés: A zabpelyhet csészébe öntjük (így mérjük le) és háromszoros mennyiségű vízben feltesszük főni, egy csipet sóval ízesítjük. Felforraljuk, és belekeverjük a mogyoró felét és a mazsolát. Lassú tűzön kb. 15-20 percig főzzük. Levesszük a tűzről, és fedő alatt még 10 percig állni hagyjuk. Az almát megmossuk, héjastól apró kockákra vágjuk vagy lereszeljük a húsát. Egy banánt karikákra vágunk, a többit villával összetörjük. A zabpehelyhez keverjük a mézet, az almát, az összetört banánt, és tálkákba szedjük. Megszórjuk a maradék mogyoróval, és banánkarikákkal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.