Elkészítés: Első lépésként elkészítjük a mogyoróvajat és a diót. A diót néhány óvatos keveréssel apróra daraboljuk az aprítógéppel, majd félre tesszük. A mogyorószemeket szintén az aprítógépbe tesszük és 3 perc alatt pépesre keverjük.
Egy magas falú tálban habosra keverjük a vajat a barna cukorral, majd hozzáadjuk a mogyoróvajat, a vanília-aromát és a tojásokat. Alaposan összekeverjük, majd folyamatos keverés mellett apránként adagoljuk a liszteket, a szódabikarbónát, a kakaót és sót. Utolsó lépésként jöhet az aprított dió.
A masszából előbb golyókat formázunk, majd korongokká lapítjuk őket, és sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, de figyeljünk arra, hogy legalább ujjnyi távolság legyen köztük.
180 fokon megközelítőleg 10-15 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.