Elkészítés: A csirkemellet a vöröshagymával együtt ledaráljuk, majd befűszerezzük ételízesítővel, borssal, grillfűszerrel, oregánóval és egy kevés sóval.
Vizes kézzel 4 gombócot formázunk, majd olajozott tepsibe vagy sütőlemezre tesszük, és kerek formára ellapítjuk. Mindegyik csirkelángosra teszünk 1-1 szelet mozzarella sajtot és egy fél paradicsomot. Előmelegített sütőben 25-30 percet sütjük. Légkeveréses sütőben 25 perc 160 fokon.
Köretnek kukoricás rizst készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.