Elkészítés: A csülköt feltesszük főni, sóval, egész borssal, babérlevéllel és fokhagymával fűszerezzük. Majdnem puhára főzzük.
A megtisztított gombát, a sonkát és a zöldpaprikát felkockázzuk. A hagymát az olajon megfonnyasztjuk. Belekeverjük a fűszerpaprikát, hozzáadjuk a gombát, a zöldpaprikát és megsózzuk, végül megpároljuk. Egy kicsit később hozzáadjuk a sonkadarabokat is.
A felkockázott nyers burgonyát tepsibe tesszük és megsózzuk. A majdnem puha csülköt kicsontozzuk, és a bőrével együtt feldaraboljuk (a felesleges zsírt leszedjük
róla). A burgonyára tesszük a feldarabolt csülköt és a gombás-sonkás-paprikás ragut, egyenletesen elosztva. A csülök levével felöntjük, alufóliával lefedve sütőben pároljuk.
Amikor majdnem kész az étel, a tejfölt a borral és az őrölt borssal összekeverjük, és ráöntjük a tetejére. Alufólia nélkül pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.