Elkészítés: A babot a főzés előtti este átválogatjuk, beáztatjuk, és másnap a babérlevéllel, a vöröshagymával együtt feltesszük főni annyi sós vízben, amennyi bőven ellepi.
Közben világos, hígabb rántást készítünk. Amikor a bab megpuhult, a rántással besűrítjük, és a tejfölt is belekeverjük. Megborsozzuk, gyengén cukrozzuk, s a végén mustárral savanyítjuk.
A spagetti tésztát négybe törjük, ifőzzük, majd a még meleg, hígabb főzelékbe beleforgatjuk. A tetejét füstölt sajttal megszórjuk.
Egyszerű, gyors, finom és vegetáriánusok által is fogyasztható étel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.