Elkészítés: A megmosott burgonyát héjában megfőzzük, majd a héját lehúzzuk, villával összetörjük. Az összetört burgonyához adjuk a finomra vágott és olajon lepirított vöröshagymát, a dijoni mustárt, a tojássárgáját, sót, kevés borsot és az összeaprított petrezselymet, majd jól összedolgozzuk.
A csirkemellből szeleteket vágunk, jól kiklopfoljuk, megsózzuk. A burgonyatölteléket a csirkemellekre helyezzük, feltekerjük, és kívülről 2-2 szelet bacont tekerünk rá. Alufóliába tekerjük, és serpenyőben kevés olajon alufóliástól megsütjük minden oldalát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.