Elkészítés: A combokat sózom, borsozom, majd 10 percig állni hagyom. Aztán a mustárban is megforgatom őket, és még 10 percet adok nekik. Addig felszeletelem a vöröshagymát, megtisztítom a fokhagymát, mindent felkockázok a köleshez is. A sütőt 200 fokra előmelegítem.
Egy serpenyőben olajat hevítek, azon elősütöm a combokat úgy, hogy közben rádobom a petrezselyemzöldet, a felszeletelt hagymát és a 2 egész gerezd fokhagymát is, végül a paradicsomot. Mikor a hús minden oldala megsült kívülről, akkor tepsibe teszem a combokat, ráöntöm a levet a hagymával, kevés vízzel felöntöm, majd alufóliával lefedem, és a sütőbe teszem kb. 3/4 órára. Közben azért megnézem, nem kell-e felönteni ismét vízzel, hogy legyen egy kis szaftja is. Mikor már majdnem kész, leveszem a fóliát és még 10 percig pirítom a húst.
A köleshez mindent egyben beleteszek egy lábasba, a sót sem felejtem ki. Összekeverem, és közepes lángon főzöm, míg a levét el nem fövi (ami elég hamar lesz, figyeljünk! 5 perc után érdemes megnézni, hogy áll!!)
A csirkecombokat a kölessel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.