Elkészítés: A húst vékony szeletekre vágjuk, kissé kiklopfoljuk. Megsózzuk, majd vékonyan megkenjük préselt fokhagymával és mustárral. Egyszerűbb a kettőt összekeverni, és a keverékkel kiskanállal bekenni a szeleteket.
Egy serpenyőben olajat forrósítunk, a húst mindkét oldalukon átsütjük. Egy edénybe szedjük, amit lefedünk, hogy melegen tartsuk.
A visszamaradt olajban 1 felkockázott
vöröshagymát és zöldpaprikát megfonnyasztunk. Felengedjük húslevessel, ízesítjük mustárral, borókabogyóval, babérlevéllel, majd ráöntjük a hússzeletekre. Lassú tűzön pároljuk, ügyelve, nehogy leégjen. Ha a levét elfőtte, kevés fehérborral pótoljuk.
Ha a hús megpuhult, a tejszínnel, keményítővel behabarjuk.
Köretként burgonyakrokettet adok mellé vajban és fehérborban párolt gyümölccsel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.