Elkészítés: A tésztához a tojássárgákat kikeverjük 20 dkg porcukorral, és hozzáadunk 10 evőkanál forróvizet. Belekeverünk 20 dkg lisztet és fél csomag sütőport. Sütőpapírral bélelt tepsiben sütjük. Krém: 20 dkg vajat 20 dkg porcukorral habosra keverünk. A fél csésze tejet a 3 evőkanál liszttel kifőzzük, hagyjuk kihűlni, majd a vajhoz keverjük, és hozzáadjuk a 10 dkg darált diót, valamint a rumot. A kihűlt tésztára kenjük. A habhoz 5 tojásfehérjét felverünk és hozzáadunk 25 dkg porcukrot. Gőz felett kemény habbá verjük és a krém tetejére simítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.