Elkészítés: Felteszünk vizet forrni a tésztafőzéshez. A petrezselymet leöblítjük, felaprítjuk. A fokhagymát meghámozzuk, szétnyomjuk. A spagettit a vízben nem túl puhára főzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük. Serpenyőben zsiradék nélkül megpirítjuk a napraforgómagot. Félretesszük. Ebben a serpenyőben felforrósítjuk az olajat, megpirítjuk benne a fokhagymát, hozzáadjuk a citroméjat, a petrezselymet, 1 percig pirítjuk, és sóval, borssal ízesítjük. Belekeverjük a napraforgómagot. A tésztát elkeverjük a tojással, majd a petrezselymes napraforgóval. Parmezánnal megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.