Elkészítés: A tésztához a tejet, a vizet és a vajat melegítsük forráspontig. Vegyük le a tűzről, adjuk hozzá a csipet sóval összekevert lisztet, majd alaposan keverjük össze. Tegyük vissza a tűzre, majd állandó keverés mellett kisebb lángon pirítsuk 3-4 percig a tésztát, majd vegyük le a tűzről, és hagyjuk langyosra hűlni.
A langyosra hűlt tésztához egyesével adjuk hozzá a tojásokat, majd robotgéppel keverjük mindegyikkel külön-külön simára a masszát.
Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral, majd vízbe mártott kanállal tegyünk kisebb halmokat a tésztából egymástól távolabb, mert sütés közben alaposan meg fognak nőni. Helyezzük előmelegített sütőbe, és közepes hőmérsékleten süssük 15-20 perc alatt szép pirosra. Zárjuk el a gázt, majd hagyjuk a csukott sütőben még kb. 30 percig. Végül nyissuk ki a sütőajtót, és úgy hagyjuk teljesen kihűlni.
A töltelékhez a mascarponét keverjük simára a naracslekvárral, a vaníliás cukorral és ízlés szerint porcukorral. A habtejszínt verjük kemény habbá, majd apránként keverjük hozzá a narancsos krémhez, figyelve arra, nehogy túl folyós legyen a krém.
A kihűlt fánkok tetejét vágjuk le, és töltsük meg az elkészült narancsos krémmel, majd a levágott tésztakalapot helyezzük a krém tetejére.
Tördeljük bele egy fém tálba a csokoládét, adjuk hozzá a tejszínt, és gőzfürdő fölött olvasszuk fel, majd keverjük simára, csorgasuka töltött fánkokra.
A fánkot közvetlenül tálalás előtt töltsük csak meg, mert különben a krém eláztatja a tésztát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.